Horeca Producten

Verrijk uw assortiment met de producten van FiftyFifty. Ons vlees bestaat uit 50% groente en daardoor creëert u een meer bewuste en gezonde eet-ervaring voor u en uw klanten. Werk samen met uw klant aan een beter milieu door in vleesconsumptie te verminderen.

Steeds meer mensen gaan nadenken over een gezonder dieet. Door de producten van FiftyFifty kunnen uw klanten kennis maken met veel van de vereiste voedselgroepen. Vanuit uw bedrijf kunt u meehelpen aan een meer gezonde leefstijl van uw klanten. Deze hybride combinatie tilt uw bedrijf naar de toekomst. Doet u mee?

Producten

Wist je dat… ?

… Vlees veel nuttige voedingsstoffen bevat zoals eiwit, B-vitamines en ijzer?  Daarom adviseert het voedingscentrum wel vlees te eten, maar minder dan 500 gram per week. Laat het nou net zo zijn dat je gemakkelijk vlees kunt minderen door de producten van FiftyFifty.

… Groente meehelpt aan sterkere botten door de aanwezige vitamine K en magnesium. Ook helpt meer groente eten om stress te verlagen en krijg je een gezondere huid door het hoge percentage water aanwezig in de meeste groente.

Ga halverwege, wij ontmoeten je daar.

Meer informatie over de mogelijkheden voor uw horecaonderneming?
Menu